Poskrbimo za...
Rekli so...
Kdaj se dobimo?
Cenik
Omini prijatelji
Vstop v Omino Družino
O Omi
Oma v medijih
Omina Družina

Spoštovana gospa Irena!

Zelo me veseli vaš mail in želja po povratni informaciji. Naši otroci so varuhinjo Danielo sprejeli brez problema, so kar hitro navezali stik in se igrali (družabne igre). S samim spanjem tudi ni bilo problema.
Večer jim je bil všeč, moram povedat, da naju sploh niso pogrešali.
Z mojega stališča sem pa zelo  vesela, da lahko otroke prepustim preverjenim osebam, za kar skrbite vi, saj dandanes težko najdeš kar koga, ki ti bo poskrbel za  otroke v času tvoje odsotnosti. Po ponudbi recepcije sem tudi sama preverila vašo dejavnost (sicer na internetu), kjer se vidi, da veliko delate in se trudite na tem področju.

Vašo novo storitev Omina graščina bomo pa mogoče še v prihodnosti izkoristili.

Še enkrat lep pozdrav,
Lidija Korpar Koritnik

**********************************
Nadalje....naše prve izkušnje so odlične.

Glede na to, da je človek negotov, ko išče pomoč pri ljudeh, ki jih še ne pozna in še posebej takrat, ko gre za otroka, naju je presenetilo, da smo tako hitro vzpostavili pristen osebni kontakt, takšen kot med prijatelji. Prav očitno je bilo, da v svojem delu uživate in se vanj popolnoma vživite. Takšen vtis sva namreč dobila že na prvem srečanju z vami in z varuhinjo, ki ste jo izbrali. Sinu je takoj prirasla k srcu. Komaj dočaka srečanje z Izo, o tem razmišlja in načrtuje, želi pustiti dober vtis. Ko je z Izo, uživa, zvečer pa je prijetno utrujen, poln vtisov in srečen. Vse to nama je v veliko zadovoljstvo in ob tem najdeva še čas za stvari, ki sva jih sicer morala odložiti za nedoločen čas.

Hvala in lep pozdrav,
Evelin Dogan

***********************************
Ga. Irena,

Še enkrat hvala za vašo pomoč pri varstvu naših sončkov. Z varstvom sva bila izjemno zadovoljna, Tanja se je izkazala kot prava oseba na pravem mestu. S svojo prijaznostjo, dostopnostjo in znanjem je znala poskrbeti za Svena in Ello na način, da sta se v njenem varstvu prijetno počutila. Posebej pri Svenu je očitno, da je imel neposredno obravnavo ene osebe in njegov napredek – predvsem na govornem področju - je resnično očiten. Sven je celo na nek svoj način deklamiral pesmice (kar se prej nikoli ni zgodilo). V primerjavi z vrtčevskim varstvom bi takšno individualno obravnavo vsaj občasno priporočila vsakemu staršu. Prav tako bi se zahvalila vam Irena za hitro in neposredno reakcijo na mojo prošnjo  »v zadnjem hipu«. Mislim, da ste se odlično odzvala.
Tanja je z njima počela veliko tistega, kar nam staršem zaradi nenehne časovne stiske velikokrat zmanjkuje časa in energije. Ella je delovala veselo in zadovoljno, kar je pri njeni starosti dovolj velik znak, da se je s Tanjo lepo imela.
Zaenkrat smo se odločili, da otroka naslednji teden ponovno vrnemo v vrtčevsko varstvo, saj prav tako potrebujeta del socialnega okolja vrstnikov. Ne odstopam pa od ideje, da se bova občasno spet odločila za kakšno tedensko individualno obravnavo posebej za Svena, ker je razlika res očitna.

Še enkrat hvala lepa in pošljite nama račun še za preostale ure.
Lep dan, Barbara

******************************
Spoštovana gospa Irena!

Nikakor nisem pozabila na vas, kako bi le mogla, saj ste mojo zabavo naredili nepozabno za vse, otroke in najstnike, ter njihove starše. Oglasila bi se vam že prej, pa se moram opravičit, ampak moji delovni dnevi so ponavadi tako dolgi in naporni, da mi zmanjka časa za bolj prijetne stvari, zato te ostanejo za konec tedna.
Z velikim veseljem prilagam daljše pisemce, ki ga mirno lahko uporabite kot priporočilo, kakšnemu nejevernemu Tomažu pa lahko tudi osebno priporočim vaše storitve. Prilagam slikice za pokušino, ko zberem več slik od drugih fotografov pa vam jih bom poslala še.
Naj bodo vsi dnevi v vašem življenju sončni, kot je današnji in naj vas v življenju še naprej vodi vaš optimizem.
 
Še enkrat hvala!
Srečka
 
*******************************
Spoštovana Irena in vsi sodelavci OMA servisa!

V imenu Doroteje, Nike, Tereze, Zale, Lee, Ane, Eve, Taje, dveh Laur, Luka, Andreja, Matija, Blaža, Erazma in Ažbeta se vam zahvaljujem za čudovito zabavo za otroke in najstnike, ki ste jo pripravili na mojem praznovanju Abrahama v Hiši kulinarike Jezeršek. Prav vsi so uživali v dejavnostih, ki ste jih domiselno organizirali pa naj gre za ustvarjanje lampijončkov, sprehod in prijetno divjanje zunaj ali pa izdelavo prečudovitega darila, ki so mi ga pripravili.

Zahvalam se pridružujejo tudi njihovi starši, ki so se medtem, ko so bili otroci v vaših varnih rokah, sprostili in imenitno zabavali. Velika večina, jih še nikoli ni uživala na zabavi več kot 8ur, če so bili prisotni tudi njihovi ljubi a nemirni otroci.
Vaši živahni varuški – animatorki in seveda, ne gre pozabiti tudi varuška - animatorja so mimogrede popazili na naša dojenčka Azro in Aljaža, da sta sita, suha in zadovoljna počivala, medtem, ko sta se obe mamici z očkoma zavrteli ob prijetni glasbi ali uživali ob okusni večerji.
Zato se vam draga gospa Irena iz srca zahvaljujem za vaš prispevek k nepozabnemu dnevu zame in za moje najdražje. Denar, ki smo ga namenili zabavi otrok se nam je povrnil v njihovi nasmehih, dobri volji, zdravi razposajenosti ter v prijetnem počutju njihovih mamic in očkov.
Oma servisu in vam osebno ter vašim animatorjem in varuškam želim še veliko uspeh pri delu in v osebnem življenju. Z veseljem vas bom priporočila vsem, ki bi vaše storitve lahko potrebovali.

Ljubljana, 26. januar 2008

S spoštovanjem,
Srečka Žlajpah

*******************************
Ga. Irena!

Hvala za tako prijazno pismo. Tudi meni je čas zelo hitro minil in prav vesela sem bila da smo se srečali. Ana je zelo simpatična punca in verjamem da se bomo dobro razumeli. Kot veste, je verjetno vsaki mamici »težko« pustiti otroke nekomu v varstvo, ampak včeraj se mi je kar kamen odvalil od srca, saj vem da bo Ana lepo poskrbela za njih. Eva je bila navdušena nad sladkimi bonbončki in je prosila če lahko tudi ona kdaj ostane doma, ko bo Ana pri nas.
Kar se tiče ur pa mislim da ne bo problema, saj poleg četrtkov, vsaj še enkrat tedensko rabim varstvo za kakšno urico ali dve, za druge opravke. Se bova z Ano sproti dogovorili. Upam, da je tako prav.

Še enkrat Hvala in upam da se še kdaj srečamo!
LP ANA

*********************************
Ko se nam je pojavil problem z varstvom, smo se obrnili po pomoč na OMI servis.

Z gospo Ireno smo takoj vzpostavili prijateljski odnos, saj nam je znala prisluhniti in z nasveti pomagati iz zagate. Priskrbela nam je prijazno varuhinjo, ki se je zelo lepo ujela z našo dvoletnico. Hitro sta se spoprijateljili in navezali druga na drugo. Čas, ki ga preživita skupaj je obema v veselje in pri naši punčki se jasno vidi, da zelo uživa v številnih ustvarjalnih igricah, ko skupaj sestavljata, lepita, rišeta slikice ali pa se zunaj sprehajata, nabirata želodke, rožice, listke in odkrivata naravo. Sedaj vsakič komaj čaka, da pride varuhinja in se je od srca razveseli. Gospa Irena, hvala za vašo pomoč, skrb in številne nasvete.

Saša iz Kranja

**************************
Hello,                                             

I wanted to thank you for sending Kaja to baby-sit our baby son.  She is great! 
Many thanks and hope to see her again at the Domena hotel.

Kind regards,
Daniel Gies

***************************
Javljam se vam  z namenom krajšega opisa na način dela vaše varuhinje.

Kaj veliko tako nimam pripomniti, saj vse super funkcionira že od samega začetka. Tevž je Kajo takoj super sprejel. Skupni čas aktivno preživita, upoštevajoč moja navodila, želje. Tevž je v teh mesecih zelo napredoval v razvoju. Je zelo zvedav deček in je najbolj zadovoljen, če se mu nekdo 100 ali še več odstotno posveča in z njim raziskuje svet. Ob priliki se vam zahvaljujem za sodelovanje in upam na obojestransko zadovoljstvo tudi v naprej.

Lep pozdrav,
Ga. Bitenc (mamica 10 mesečnega Tevža)Cenik storitev
Naročilnica
Sodelovanje

   Darilni boni


NOVO NOVO NOVO NOVO NOVO NOVO NOVO NOVO

Pridružite se nam lahko v programih:

Informacije
in naročila na
narocilo@oma.si
ali 041 617 958.

"Moram reči, da sem prav vesela, da lahko starše usmerim v vaš tečaj, ki je v skladu s principi, ki jih upoštevamo v razvojno-nevrološki obravnavi. Vodne igrarije temeljijo na metodi Halliwick, ki otroku omogoči na prijazen način doživeti vodno okolje in pozitivno vpliva na razvoj motoričnih spretnosti."

Andreja Kovač, dr. med.,
specialistka pediatrije,
Razvojna ambulanta Kranj in Škofja Loka

*************************
Vabimo vas,
da postanete naši
prijatelji na
Facebook-u.
*************************

Močno priporočam vsakemu staršu.., da pogleda spodnja posnetka..., po možnosti že v nosečnosti..:)

Za piko na I...boste tudi bolje razumeli naše igrice na Igrarijah...

Dr. RaNKo RAjOviĆ

TaLLasO KoPeL
 
***

Usluge našega servisa so vam dosegljive tudi na vaših počitnicah, oziroma dopustu in to s POPUSTOM.
Koristite jih lahko v :

* Hotelih Hit Alpinea v Kranjski Gori...in drugod po Sloveniji
* Rimske Terme
* Grad in Hotel DRNČA v Begunjah na Gorenjskem
* Hoteli na Obali ipd...

Storitev naročite pri rezervaciji aranžmaja v hotelu ali na naročilnico in vaš dopust bo pravi oddih.

***VODNE IGRARIJE
Vtisi s prvih vodnih igrarij

    

    

V kolikor ste pred kratkim v svojo družinico prejeli darilo v obliki dojenčka, ki je star od 3 mesecev naprej, za katerega želite, da se na nevsiljiv način spozna z vodo in igricami ter dejavnostmi v njej; pošljite povpraševanje na plavanje@oma.si, da Vas ob primernem številu prijav obvestimo o datumu in uri našega prvega srečanja in vseh naslednjih vodnih igrarij.
Vas in Vašega dojenčka pričakuje strokoven tim Servisa OMA.

*****Opozorilo...

vse, ki nam pošiljate naročila, vprašanja ali obrazce za sodelovanje, pozivamo, da nas - v kolikor v nekaj dneh ne dobite našega odgovora, pokličete ali poskusite ponovno kontaktirati, kajti obstaja možnost, da Vaše pošte nismo prejeli.

Hvala za razumevanje, Servis Oma

*******
Animacije na pikniku ali zabavi Vašega podjetja...za male in velike otroke...

   

    

 

 

 
OMI, storitve in posredništvo d.o.o., Kapucinski trg 8, 4220 Škofja Loka